Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι.

~ Oscar Wilde, 1854-1900

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Στην εκπνοή του χρόνου

Σας καλησπερίζω με το τελευταίο άρθρο του 2015. Πω πω, έξι μήνες πέρασαν από τότε ου δημιούργησα αυτό το μπλογκ. Πότε ήρθαν και πότε έφυγαν! Για αυτό θέλω να πω σε εσάς που με διαβάζετε ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς. Είναι πολύ σημαντικό για μένα και για αυτό νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη για τον καθένα σας ξεχωριστά. 

Ας πάμε λοιπόν στο σημερινό μας θέμα, που δεν είναι άλλο από τον απολογισμό του καθενός μας για αυτό το έτος. Δεν θα είναι κανονικό άρθρο ούτε κάτι μεγάλο, όμως θέλω να σας γράψω κάτι και να μοιραστώ μαζί σας τις απόψεις αλλά και τις ευχές μου για το νέο έτος.

Για όλους μας το 2015 ήταν σίγουρα γεμάτο με εμπειρίες, καλές ή κακές, που μας άφησαν ανάλογες αναμνήσεις. Σίγουρα μια μικρή μελαγχολία υπάρχει στο ότι ένας χρόνος που μας πλούτισε τη ζωή φεύγει οριστικά. Αλλά έτσι είναι η ζωή, σωστά. Το ξέρω πως ακούγεται αηδιαστικά κλισέ αλλά είναι και αληθινό και καταβάθως όλοι το ξέρουμε.

Κάθε άνθρωπος θα περάσει διαφορετικά το νέο χρόνο. Κάποιοι έχουν τη χαρά να είναι με αγαπημένα πρόσωπα ενώ άλλοι ίσως και να είναι μόνοι τους. Κάποιοι νιώθουν πως αυτό το έτος δεν θέλουν να φύγει, κάποιοι άλλοι όχι. Όμως πάντα υπάρχουν ναι μεν χειρότερα αλλά και καλύτερα για να ζήσουμε. Κι αυτό είναι η ζωή... Ένα νόμισμα με καλές και κακές όψεις. 

Επίσης σίγουρα πολλοί κάνετε σχέδια. Θα αρχίσω γυμναστήριο, θα μάθω μια καινούρια γλώσσα... Τίποτα όμως δεν είναι σημαντικότερο από το να βάλετε ως στόχο να απολαύσετε το 2016 που έρχεται στο έπακρο, να σκέφτεστε θετικά και να δείχνετε την αγάπη σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Να είστε δυνατοί στις καταιγίδες της ζωής και να χορέψετε στη βροχή ώστε να απολαύσετε μετά τη λιακάδα.

Μελό και κλισέ όλο αυτό το κατεβατό; Μπορεί. Αληθινό; Επίσης. Κάθε χρόνος που έρχεται και φεύγει δεν ξαναγυρίζει. Απολαύστε τον!

Εύχομαι μέσα απ' την ψυχή μου το 2016 να είναι ένας αξέχαστος χρόνος για όλους μας!

Katie :*:*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου